Előadások


A VARÁZSFURULYA
(Interaktív zenés meseelőadás 2024-2025)

A népdalokkal színesített interaktív mese főhőse Matyi, aki vidáman éldegél egy apró tóparti faluban. Egy szép napon a legjobb barátja, Panka megkéri hogy hozzon el egy különleges korsót a nagymamájától. A fiú a korsót útközben elejti, ami darabokra törik. Miközben Matyi búslakodik a tóparton, tündér jelenik meg a tó vizén és egy varázsfurulyát ad a fiúnak amit ha megszólaltat, minden kívánságát teljesíti. Matyi épp bele akar fújni a hangszerbe hogy a törött korsót helyrehozza, amikor a falu két jómadara, Pepe és Béci elveszi a furulyát a fiútól. Ezzel el is kezdődnek a bonyodalmak.

A történetben láthatunk kudarcot, de végig kísérhetünk egy fejlődési utat is a meseszereplők viselkedésében, miközben kihangsúlyozzuk a barátság, a segítőkészség és a megbocsátás fontosságát. Több alkalommal a gyerekeknek kell kitalálni a megoldást ami alapján folytatódhat a történet. (plakát a lap alján)

Hallgass bele a dalokba...


ÉNEK A NAPSÜTÉSBEN
(Interaktív gyermekkoncert)

A gyermekkoncertet elsősorban szabadtéri rendezvényekre ajánljuk. A 30-35 perces előadás alatt saját dalainkból hallhatnak válogatást a gyerekek. A dalok között lehetőség van közös játékra, vetélkedőre is. A kezdés előtt 10-20 perc a technika beszerelése és a hangbeállás a felszerelésre kerülő eszközöktől függően. Amennyiben a megrendelő gondoskodik a hangosításról, a részletek és a feltételek a technikai adatlapunkon találhatók.

Hallgass bele a dalokba...


MESÉL A MIKULÁS
(Interaktív zenés meseelőadás)

Decemberben útra kel a Mikulás, hogy ajándékait elvigye minden gyerekhez. Mielőtt kiosztaná a csomagokat, eszébe jut egy régi szép mese, amit azonnyomban el is mesél a gyerkőcöknek. A mesélés közben a fehérszakállúnak megjön a kedve hogy énekeljen, majd megénekelteti a gyerekeket és a felnőtteket is. Az előadás végén aztán mindenki megkapja a magáét, persze mi mást mint a csomagokat, hiszen tudjuk jól, rossz gyerekek nem léteznek!


Letölthető plakátok: