Előadások

A HÁROM ŐZIKE ÉS A VARÁZSCSENGETTYŰK (2022 - 2023)
(interaktív zenés meseelőadás)

A kalotaszegi motívumokkal és kosztümökkel díszített interaktív állatmese főszereplője három őzike akik boldogan élnek a kerekerdőben, nyakukban három aranycsengettyűvel. A csengettyűk varázserővel bírnak, minden bajtól megóvják viselőjüket. Egy éjjel a szarka elcseni a harangocskákat az őzikék nyakából és miközben repül a fák felett elfárad, így egymás után ejti el a csengettyűket. Az egyik egy darázsfészekbe, a másik a sas fészkébe, a harmadik pedig a farkasodúba esik. Elindulnak az őzikék a harangocskák után hogy megannyi kalandon és izgalmon keresztül végül visszakaphassák a varázscsengettyűket.

Az előadás alatt jól ismert népdalok, gyermekdalok csendülnek fel, ezekbe a közönség is bekapcsolódhat. A történetben kihangsúlyozzuk a segítőkészség és az összetartozás fontosságát, a mese egyes részeinél a gyerekeknek kell kitalálni a megoldást amely alapján folytatódhat a történet. (Letölthető plakát a lap alján!)

Hallgass bele a dalokba...


ÉNEK A NAPSÜTÉSBEN
(interaktív gyermekkoncert)

A gyermekkoncertet elsősorban szabadtéri rendezvényekre ajánljuk. A 30-35 perces előadás alatt saját dalainkból hallhatnak válogatást a gyerekek. A dalok között lehetőség van közös játékra, vetélkedőre is. A kezdés előtt 10-20 perc a technika beszerelése és a hangbeállás a felszerelésre kerülő eszközöktől függően. Amennyiben a megrendelő gondoskodik a hangosításról, a részletek és a feltételek a technikai adatlapunkon találhatók.

Hallgass bele a dalokba...


MESÉL A MIKULÁS
(interaktív zenés meseelőadás)

Decemberben útra kel a Mikulás, hogy ajándékait elvigye minden gyerekhez. Mielőtt kiosztaná a csomagokat, eszébe jut egy régi szép mese, amit azonnyomban el is mesél a gyerkőcöknek. A mesélés közben a fehérszakállúnak megjön a kedve hogy énekeljen, majd megénekelteti a gyerekeket is. Az előadás végén aztán mindenki megkapja a magáét, persze mi mást mint a csomagokat, hiszen rossz gyerekek nem léteznek.


Letölthető plakátok: