Előadások


PIM ÉS PAM KALANDJAI
(Interaktív zenés meseelőadás 2023-2024)

A népi motívumokkal és kosztümökkel díszített interaktív állatmese főszereplője két kisnyuszi. Pim az okos és megfontolt, Pam pedig a szeleburdi nyuszika aki folyton bajba kerül. Pimnek születésnapja van, ezért Pam kora reggel elhatározza, szülinapi partit szervez Pamnak. Lelkesen útnak is indul hogy meghívja a partira az erdei barátaikat. Pim sokszor kérlelte Pamot hogy ne kóboroljon el az erdőben és messziről kerülje el a farkast, ennek ellenére a butuska nyuszinak furcsa ötlete támad. Elindul egyenesen a farkas odúja felé hogy őt is meghívja a szülinapi partira. Azt gondolja ugyanis, így majd többé nem üldözi őket az ordas, sőt talán még a barátjuk is lesz! Pam jó nagy kalamajkába keveredik, de a közönség segítségével aztán minden jóra fordul.

Az előadás alatt jól ismert népdalok, gyerekdalok csendülnek fel, ezekbe a közönség is bekapcsolódhat. A történetben hangsúlyozva van az engedelmesség, valamint a jó és a rossz megkülönböztetésének fontossága. A mese egyes részeinél a gyerekeknek kell kitalálni a megoldást amely alapján folytatódhat a történet. (Letölthető plakát a lap alján!)

Hallgass bele a dalokba...


ÉNEK A NAPSÜTÉSBEN
(Interaktív gyermekkoncert)

A gyermekkoncertet elsősorban szabadtéri rendezvényekre ajánljuk. A 30-35 perces előadás alatt saját dalainkból hallhatnak válogatást a gyerekek. A dalok között lehetőség van közös játékra, vetélkedőre is. A kezdés előtt 10-20 perc a technika beszerelése és a hangbeállás a felszerelésre kerülő eszközöktől függően. Amennyiben a megrendelő gondoskodik a hangosításról, a részletek és a feltételek a technikai adatlapunkon találhatók.

Hallgass bele a dalokba...


MESÉL A MIKULÁS
(Interaktív zenés meseelőadás)

Decemberben útra kel a Mikulás, hogy ajándékait elvigye minden gyerekhez. Mielőtt kiosztaná a csomagokat, eszébe jut egy régi szép mese, amit azonnyomban el is mesél a gyerkőcöknek. A mesélés közben a fehérszakállúnak megjön a kedve hogy énekeljen, majd megénekelteti a gyerekeket és a felnőtteket is. Az előadás végén aztán mindenki megkapja a magáét, persze mi mást mint a csomagokat, hiszen tudjuk jól, rossz gyerekek nem léteznek!


Letölthető plakátok: