Előadások

A VARÁZSLATOS JÁTÉKBOLT
(interaktív zenés meseelőadás)

A történet egy aprócska, mesebeli városkában játszódik. A kisváros játékboltja elé leszáll egy tündér akinek annyira megtetszenek a kirakatban a mesekönyvek, hogy életre kelti a könyvborítókon látható rajzfigurákat. Kedves, régi mesehősök kelnek életre a tündér varázspálcája által hogy megannyi kalandon és izgalmon keresztül később ismét visszarepüljenek a mesék világába.

Az előadás alatt jól ismert népdalok és óvodás dalocskák csendülnek fel, ezekbe a dalokba a közönség is bekapcsolódhat. A történetben láthatunk kudarcot, de végig kísérhetünk egy fejlődési utat is a meseszereplők viselkedésében, miközben kihangsúlyozzuk a barátság és a segítőkészség fontosságát.  (Letölthető plakát a lap alján!)

Hallgass bele a dalokba...


ÉNEK A NAPSÜTÉSBEN
(interaktív gyermekkoncert)

A gyermekkoncertet elsősorban szabadtéri rendezvényekre ajánljuk. A 30-35 perces előadás alatt saját dalainkból hallhatnak válogatást a gyerekek. A dalok között lehetőség van közös játékra, vetélkedőre is. A kezdés előtt 10-20 perc a technika beszerelése és a hangbeállás a felszerelésre kerülő eszközöktől függően. Amennyiben a megrendelő gondoskodik a hangosításról, a részletek és a feltételek a technikai adatlapunkon találhatók.

Hallgass bele a dalokba...


MESÉL A MIKULÁS
(interaktív zenés meseelőadás)

Decemberben útra kel a Mikulás, hogy ajándékait elvigye minden gyerekhez. Mielőtt kiosztaná a csomagokat, eszébe jut egy régi szép mese, amit azonnyomban el is mesél a gyerkőcöknek. A mesélés közben a fehérszakállúnak megjön a kedve hogy énekeljen, majd megénekelteti a gyerekeket is. Az előadás végén aztán mindenki megkapja a magáét, persze mi mást mint a csomagokat, hiszen rossz gyerekek nem léteznek.


Letölthető plakátok: