Előadások

AZ ERDEI OVI TITKA
(interaktív zenés meseelőadás)

A gyermekdalokkal színesített mese az erdő szélén, egy aprócska falu óvodájában játszódik. A két főszereplő Évi és Jancsi, akik a nagycsoportba járnak. Egy napon bújócskázás közben Jancsi az óvónéni tiltása ellenére az erdőbe megy elbújni, mire Évi is utána megy. A kislány összetalálkozik egy furcsa manóval, aki magával csalogatja az erdő mélyére hogy ott elvarázsolja. Jancsi a kislány keresése közben szintén találkozik egy manóval, de ez a kismanó kedves és segítőkész, együtt indulnak Évi megmentésére. Az úton sok kaland várja őket, miközben jól ismert népdalok és vidám óvodás dalok csendülnek fel melyekbe a közönség is bekapcsolódhat. A történet végén minden jóra fordul, ám a gyerekek láthatják, miért is nagyon fontos szót fogadni. 

Hallgass bele a dalokba...


ÉNEK A NAPSÜTÉSBEN
(interaktív gyermekkoncert)

A gyermekkoncertet elsősorban szabadtéri rendezvényekre ajánljuk. A 30-35 perces előadás alatt saját dalainkból hallhatnak válogatást a gyerekek. A dalok között lehetőség van közös játékra, vetélkedőre is. A kezdés előtt 10-20 perc a technika beszerelése és a hangbeállás a felszerelésre kerülő eszközöktől függően. Amennyiben a megrendelő gondoskodik a hangosításról, a részletek és a feltételek a technikai adatlapunkon találhatók.

Hallgass bele a dalokba...


MESÉL A MIKULÁS
(interaktív zenés meseelőadás)

Decemberben útra kel a Mikulás, hogy ajándékait elvigye minden gyerekhez. Mielőtt kiosztaná a csomagokat, eszébe jut egy régi szép mese, amit azonnyomban el is mesél a gyerkőcöknek. A mesélés közben a fehérszakállúnak megjön a kedve hogy énekeljen, majd megénekelteti a gyerekeket is. Az előadás végén aztán mindenki megkapja a magáét, persze mi mást mint a csomagokat, hiszen rossz gyerekek nem léteznek.


Letölthető plakátok: